Dagbok

Stallets dagbok

En trevlig lördag i stallet med en hel del ägare på plats, det märks att det är lite mer vår nu och att besöken under helgerna är fler. Så klart är det ju trevligare att hänga i stallet när vädret och graderna är lite behagligare. 
Något vi i vårt stall har infört från och med nu i vår är att vi varje lördag (när vädret tillåter) kör grillning på lunchen när vi jobbat klart och det är något våra hästägare har en stående inbjudan till. Det är ett trevligt sätt att avsluta arbetsveckan på och det är också ett bra sätt att öka gemenskapen i stallet och mellan våra ägare som ju är det viktigaste vi har. 
Det blev mysigt i all sin enkelhet även om lite mera sol hade önskats. 
Imorgon är det en lugn dag för oss när dagens galopptävlingar går på Jägersro, men vi laddar för nästa tävlingsdag på Bro Park på onsdag.

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1