Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det en hel del på programmet med både chiropraktor och hovslagare på plats samtidigt som den vanliga träningen ska flyta på under tiden. Dessutom var det en del raskare träning/snabbjobb så det var många bollar i luften samtidigt. 
Det gick i alla fall bra och hästarna skötte träningen utmärkt. För Dharwin var det premiär ute på dirttrackbanan (han har ju cantrat på rakbanan en hel del) och det gick hur bra som helst. 
Imorgon är det tävlingar igen på Bro Park. Vi har strukit Beach Road One som behöver ladda upp lite mer innan han är redo för start, så det blir bara Quagmire som startar från vårt stall. Dock har vi också Timo Nurmos med i kvalet och det ska bli roligt att se honom igen i sin dress i ledvolten, det har vi verkligen längtat efter!
Jag har som vanligt uppdaterat med kommentarer om morgondagen och ni hittar det under fliken Starter (& Resultat), så titta in där.

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Just nu finns några andelar kvar i mycket fina blivande tvååringen Queens Legend som vi har stora förhoppningar på. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1