Dagbok

Stallets dagbok

Arbetet med dirttracken fortsätter och den var därför fortsatt stängd även idag. De flesta på Bro Park red på rakbanan istället, men vi skippade det idag och körde lite annan träning. Det blev en hel del longering eller tömkörning, men några travade och faktiskt framåt lunch så testade vi för första gången i år gräsfältet. Än är det inte något nytt och fräscht gräs på den, men den fungerade ändå bra att galoppera lugnt på. Det var House in Order och Quagmire som reds där och att de var just de två var ingen slump. De stortrivs där båda två och under sommaren tränas de till stor del där. 
Nu tar vi lite helg, men på måndag ser jag enormt fram emot årets första startlista, imorgon är det bara en vecka kvar till den hett efterlängtade vårpremiären!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1