Dagbok

Stallets dagbok

Efter en kall natt var banan ganska lös och halvfrusen på morgonen. God nog att cantra på, men helst åt det lugnare hållet. Det blev en snabb omläggning av dagens schema så de hästar som skulle träna på lite raskare fick vänta till de allra sista turerna för dagen.
Den planeringen funkade bra, när solen hade värmt i några timmar var det en helt annan bana och då var det bra förutsättningar för att träna på i bättre tempon. Hästarna såg mycket fina ut och upplägget på träningen blev vettigt där de gick fortare och fortare hela vägen.
Det är så himla roligt att jobba med hästarna nu, hela teamet av folk i stallet som jobbar fungerar så bra och jag tror aldrig att vi haft så kvalitativa hästar som i år. Den här säsongen har vi stora förväntningar på utan tvekan!
Imorgon är det som vanligt en lugnare dag, men vi kommer ändå att rida några turer medan en del av hästarna får en träningsfri dag. 

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1