Dagbok

Stallets dagbok

Idag stod raskare träning på programmet för en del av hästarna. De som gick raskast idag (några kommer träna på imorgon istället) var Daytona Gold, House in Order, Quagmire, Douze Points, Beach Road One, Perfect Sister och Sandstorm.
Så himla roligt att se hur fina och starka de ser ut, man blir så förväntansfull och peppig inför säsongen som ju sätter igång om knappt 3,5 vecka. 
Och så fortsatte vi med tvättandet och nu ser man ljuset i tunneln, idag gjorde vi halva "hingststallet" (avdelningen där hingstarna står samt några av valackerna). Imorgon är det med glädje vi kan avsluta det här projektet och stallet är rent och fint. Sedan återstår lite detaljer att putsa på och det gör vi på lördag, men det är inget som är ens hälften så tidsödande och jobbigt som det här. 
Vi tvättar ju vårt stall minst en gång om året och även om det är arbetsamt så känns det ändå väldigt bra att få det gjort. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Just nu finns några andelar kvar i mycket fina blivande tvååringen Queens Legend som vi har stora förhoppningar på. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1