Dagbok

Stallets dagbok

Vi tränade på som vanligt idag och det har snabbt framåt med konditionen på hästarna. Ännu har de inte gått några riktiga snabbjobb, men i raskare tempon ser de starka och fina ut, gör det lätt.
Det är många av hästarna som det verkligen märks på hur mycket de har utvecklats över vintern, stor positiv skillnad. För de yngre hästarna är ju detta helt avgörande för deras chans att räcka till i de större loppen, att de kan ta det där viktiga steget framåt. Men vi har även en del äldre hästar som vi ser hur gott den här vintern har gjort dem och där ska det bli väldigt spännande att omvandla det till realitet och siffror, vad innebär det i handicaputveckling och resultat?
Nu på kvällen är jag precis hemkommen från konsert i fd Globen, numera Avicii Arena med Molly Sandén. Det var en jättebra konsert, men framför allt en härlig känsla efter två års pandemi att se hela den här enorma publiken på plats, en känsla av att i saker är tillbaka som det var tidigare (om vi då undantar Ukrainakriget). 
Imorgon, ja då tränar vi vidare och ser också fram emot en trevlig helg med Mellofinalen imorgon kl 20, får inte missas!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1