Dagbok

Stallets dagbok

Vi tränade på som vanligt idag och det har snabbt framåt med konditionen på hästarna. Ännu har de inte gått några riktiga snabbjobb, men i raskare tempon ser de starka och fina ut, gör det lätt.
Det är många av hästarna som det verkligen märks på hur mycket de har utvecklats över vintern, stor positiv skillnad. För de yngre hästarna är ju detta helt avgörande för deras chans att räcka till i de större loppen, att de kan ta det där viktiga steget framåt. Men vi har även en del äldre hästar som vi ser hur gott den här vintern har gjort dem och där ska det bli väldigt spännande att omvandla det till realitet och siffror, vad innebär det i handicaputveckling och resultat?
Nu på kvällen är jag precis hemkommen från konsert i fd Globen, numera Avicii Arena med Molly Sandén. Det var en jättebra konsert, men framför allt en härlig känsla efter två års pandemi att se hela den här enorma publiken på plats, en känsla av att i saker är tillbaka som det var tidigare (om vi då undantar Ukrainakriget). 
Imorgon, ja då tränar vi vidare och ser också fram emot en trevlig helg med Mellofinalen imorgon kl 20, får inte missas!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1