Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det dags för snäppet raskare tempon för några av hästarna, inte snabbjobb men lite friskare farter. Så roligt att se dem galoppera på lite mer och det kändes också som att hästarna själva hade längtat, de var glada och peppade efteråt. 
Hela arbetsdagen flöt på bra och vi hann utöver alla vanliga sysslor också med lite storstädning som är något av veckans projekt kan man säga. Det är skönt att rensa ut skräp, sortera upp och få ordning överlag. 
Igår kom en artikel om vårt stall och galoppen ut på ATL. För er som följer oss på Facebook eller Instagram så har jag lagt ut två bilder där med artikeln om man vill läsa. Så klart är det roligt för oss att vara med, men framför allt är det viktigt och nyttigt att galoppen syns i olika positiva sammanhang, att fler upptäcker vår fantastiska sport. 
Imorgon har hästarna en lugnare dag och får lite återhämtning innan restan av veckans träning följer.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1