Dagbok

Stallets dagbok

Idag hade vi en extra tidig start, redan kl 05.00 började vi jobba. Anledningen var att det ju idag var Super Saturday på Meydan och första start där lokal tid kl 15, dvs kl 12 svensk tid. Även om motståndet var tufft en sådan dag så är det ju alltid roligt att följa de skandinaviska hästarna nu när det faktiskt var en hel del som startade (tidigare år denna dag har det sällan varit skandinaviskt deltagande). Så därför var planen att vi skulle sätta igång tidigare idag och hinna se tävlingarna.
Men graderna imorse var ingen lek, nästan tio minusgrader! Här har det känts som att vintern har gjort sitt snart, men där blev det ju snabbt svar på tal...Kylan hade gjort att banan var ganska ihopfrusen i botten och det var inte mycket djup i hovavtrycken. Det gick att rida, men mera motionera än träna och det var inget svårt beslut att endast hålla sig i samlade tempon, så det blev en lugn joggingdag för hästarna.
Framåt lunch var det sol och behagligare grader, men kylan i banan stannar kvar längre än så, det tar någon dag innan den tinar upp efter en sådan här köldknäpp. Vi hoppas att det här bara var ett tillfälligt bakslag för vårens ankomst. 
Eftermiddagen har ägnats åt planering av lopp för hästarna samt då naturligtvis tävlingarna i Dubai.
Nu önskar jag alla en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi siktar på några nya inköp under våren och sommaren. 
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1