Dagbok

Stallets dagbok

Så mycket roligare med träningen nu när vi kan rida på banan varje dag och man ser också att hästarna har gått framåt väldigt mycket konditionsmässigt sedan dirttracken öppnade för träning. Fullspäckat schema när samtliga hästar ska ut och träna, men vi har ett hittat ett schemaupplägg som fungerar väldigt bra och det känns toppen.
Hästarna ser verkligen fina ut och det är enormt många plusintryck just nu. De yngre hästarna har utvecklats fint över vintern i kroppen och många av de äldre som har fått ladda batterierna har mått väldigt bra av det. Sedan är det ju ett antal som var planerade att starta i vinter, men nu blev det ju som bekant inte så och även de har då fått vila även om det från början inte var med i planen. 
Just nu känns det som att vi ligger ganska bra till på träningsschemat, men man ska också veta att lite dåligt väder som ger oridbara banor ett tag snabbt kan göra att man halkar efter i planeringen, så vi tar inget för givet. Men med 5,5 vecka till vårpremiär så får vi hoppas att banan fortsätter att vara i bra skick så vi kan träna på. 
Imorgon tränar vi vidare som vanligt!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1