Dagbok

Stallets dagbok

Det var ju varnat för snöstorm idag, men tidig morgon när jag vaknade så syntes inte mycket av det. Körde in på Bro Park kl 5.40 och då hade det börjat snöa lite samt att det även började blåsa upp. Därefter gick det fort, allt tilltog raskt och snön yrde på snedden av all vind.
Första planerade turen för dagen var Timo Nurmos och Forty Love. Vi red faktiskt den turen, men insåg att det bara var plågsamt både för hästar och ryttare att träna med de här förutsättningarna, så vi ställde in resten av dagens träning. Detsamma verkade de flesta andra också göra, det var ganska tomt på hästar på området med några få undantag.
Framåt lunch började vinden mojna och även om det vore överdrivet att påstå att vädret blev trevligt så var det i alla fall överkomligt. 
Imorgon hoppas vi på betydligt bättre förutsättningar!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1