Dagbok

Stallets dagbok

Men vart tog våren vägen? Snön yrde för fullt idag och i kombination med någon plusgrad så blev det en ganska blaskig och tung snö. Vi kämpade på ändå och red alla turer som planerat och framåt lunch när solen sken så blev det riktigt trevligt ändå. 
Hästarna såg mycket fina ut och även tvååringarna har kommit igång bra med att cantra på rakbanan och det är en fröjd att se hur lätt de rör sig. Det är en egenskap som många bra hästar har, att de har en teknik som gör att de galopperar så enkelt och naturligt utan ansträngning, de flyter fram. Utan tvekan har både Forty Love och Dharwin precis det här båda två.
Det märks nu att nästan alla stall är igång med träningen, de börjar bli lite trångt emellanåt att samsas på rakbanan. Nu är det lugna tempon som gäller för de flesta, men vi hoppas att dirttracken är öppen igen när det är dags att raska på lite mer. En bana till gör ju också att folk sprider ut sig lite mer och då blir det bättre förutsättningar för träning.
Vi är i alla fall väldigt nöjda med den här dagen och det känns det också som att hästarna är, att de mår bra av att vara igång och träna igen. Imorgon blir det lite lugnare dag och sedan tränar vi på som vanligt resten av veckan. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1