Dagbok

Stallets dagbok

Efter fortsatta plusgrader och så regn på det igår kväll så var det inga bra förutsättningar idag. Banan var blöt och geggig, den hade börjat släppa lite här och där. Dessutom halkigt över området där regnet som kommit hade fryst och lagt sig på toppen över det sandade underlaget. 
Vi tog inte risken att träna med de förutsättningarna så det blev ordentligt långa turer i walkern istället. Undantagen var Forty Love och Dharwin som vi jobbade med både longering och ridning i volten där det var ridbart underlag. Vilka fina hästar de är båda två, har väldigt stor tro på dem redan i år. De är våra enda tvååringar just nu, båda svenskfödda (vilket ju innebär fin bonus att tjäna) och den ena hingst och den andra ett sto. Kunde inte var mer nöjd än så här med dessa två och ser verkligen fram emot resan från träning till tävling med dem. Tilll våren är planen att vi även ska köpa några importer också att komplettera stallet med, vi behöver några tvååringar till för att det ska vara en lagom åldersbalans på stallet.
Det blev en så trevlig dag i stallet med en hel del ägare på plats och det var också lite vår i luften igen vilket alltid piggar upp.
Nu är ju OS igång och jag har ett tv-tips, en dokumentär som alla som är intresserade av tävling och vinnarskallar kommer uppskatta. Jag visste nästan inget om skridskoåkaren Nils vad der Poel innan, men blev så enormt imponerad över inställningen och fokuseringen. På Svt Play finns den otroligt intressanta dokumentären (knappt 30 min lång) Nils van der Poel- dåre eller geni? Se den!
Önskar er alla en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi siktar på några nya inköp under våren och sommaren. 
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1