Dagbok

Stallets dagbok

Så var januari över och vi går in i nästa månad som ju är årets kortaste. Allt som gör att våren närmar sig känns toppenbra!
Idag var det helt andra förutsättningar för träning än igår och vi kunde träna enligt planlagt schema. Under den här tiden som varit ett tag nu när vi ridit lite mer sparsamt så har det varit ganska lugnt, men idag var det verkligen full fart på arbetet från tidig morgon och oj vad roligt det var! 
Hela morgonen var hektisk på ett positivt sätt, så himla motiverande att se så många hästar ute och träna igen. Ännu återstår några av de hästar som skulle ha tävlat i vinter och som hölls igång in i det längsta, de får någon vecka ytterligare ledigt innan även de sätts igång. Så snart blir det ännu mer att göra och det är ju ett steg ytterligare i att våren och tävlingsstart inte dröjer så väldigt länge även om det vädermässigt inte känns så våraktigt just nu. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1