Dagbok

Stallets dagbok

De hästar som är igång med träningen nu cantrar i lugna tempon på rakbanan och jobbar med uppbyggande träning, det är nu vi sätter grunden för säsongen. 
Några av de som fortfarande vilar börjar bli laddade eller snarare lite odrägliga faktiskt. Det är som att de talar om att nu är det snart dags att börja träna igen... :)
Nästa vecka blir det ännu fler som kommer igång och sedan kommer det ganska snart vara ett fullspäckat schema med träningen fram till säsongen sätter igång i april. När man är igång och tävlar för fullt så är det alltid några hästar som har ett par dagar ledigt efter tävling, men ett tag framöver kommer precis varenda häst ridas hela tiden. 
Namnet på vårt tvååriga sto är nu klart. Ni som har Facebook eller Instagram har kanske redan sett mitt inlägg om namnet där, men nu kommer det även här:
Hon heter nu Forty Love, ett namn jag verkligen storgillar och det låter också klassigt och som en bra häst, visst kan man få den känslan bara av ett namn ibland? Betydelsen är alltså från tennis eller padel och betyder alltså 40-0. Det innebär ju att man leder överlägset och har game/set eller matchboll, ett perfekt namn på en galopphäst i mitt tycke. 
Dessutom är Love ett positivt och fint ord samt också en liten blinkning och hyllning till vår bästa häst någonsin Tragic Love (vinnare av bl a Treåringarnas Elitlöpning, Nickes Minneslöpning, Songline Classic mm och 91 i hcp). Vi har ju höga förväntningar på henne och nu har hon också ett namn som förpliktigar. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi siktar på några nya inköp under våren och sommaren. 
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1