Dagbok

Stallets dagbok

Årets näst sista dag, visst har året gått fort? Eller framför allt årstiderna kanske, sommaren hinner knappt börja förrän den är slut och så blir det höst och innan man hinner blinka så har det blivit vinter osv...
Snö och plusgrader är ingen bra kombination för ridning, då är det alltid risk för snystyltor i hovarna. Det gick att rida idag, men det var inte idealiskt. Banpersonalen var ute och hyvlade av snön över området och förhoppningsvis hinner det bli stor skillnad till imorgon.
Åringarna har nu flyttat in i stallet sedan två dagar tillbaka och de har börjat vänja sig vid sina nya boxgrannar och det är så skönt att ha alla hästar inne i stallet nu och inte använda uteboxarna, det underlättar ju att alla är på samma ställe. 
Imorgon tänkte jag göra en liten sammanställning av året här i dagboken och sedan ska vi naturligtvis också blicka framåt mot år 2022. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi har precis köpt in två mycket fina tvååriga hingstar på auktion på Irland!
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1