Dagbok

Stallets dagbok

Lite julstämning börjar man ändå känna nu faktiskt. Idag var det mer lagom kallt med bara någon enstaka minusgrad, men ändå lite lagom vinter och julfeeling så där om man jämför med de gånger vid jul när det varit en hel del plusgrader. 
Idag var PA tillbaka efter en veckas semester i Florida och han hade haft det jättebra, som vanligt efter semester får han Soldoktorn att se blek ut...
Vanessa har fått välförtjänt ledigt över jul och nyår för att åka hem till sin familj i Östersund, men med PA och David så har vi ryttare ändå så det täcker upp. Det är ju några av hästarna som har fått lite semester ett tag nu, vissa bara i ett par veckor och andra något längre. 
Idag var det en del raskare träning för de hästar som siktar på start under vintern. Sandstorm (siktar endast på ett lopp och därefter lite vintervila), Quagmire, Chamori, High Max och House in Order gick alla i bättre tempon av varierande grad och de gjorde det lätt och starkt allihop.
Mycket glädjande idag var att se hur fin dirttrackbanan är nu, både PA och David tyckte banan kändes helt perfekt. Den är saltad vilket ger ett bra fäste och det är lagom djup i den, det finns noll och inget att klaga på.
På måndag anmäler vi till nästa söndag (den 2a) och startlistan kommer ut på onsdag. Den enda oron nu är att allt strul som varit med inställda dagar har gjort att en del kanske har ställt av sina hästar för att det har känts så osäkert med banan. Hoppas inte det är alltför många som resonerat så även om det är lättförståeligt med tanke på alla turer fram och tillbaka. 
Imorgon jobbar vi i stallet som vanligt och det blir traditionsenligt lyxfika med julmat och annat. Julafton ska man vara i stallet, så har det alltid varit. Önskar er så länge en jättetrevlig jul, men vi hörs imorgon också!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi har precis köpt in två mycket fina tvååriga hingstar på auktion på Irland!
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1