Dagbok

Stallets dagbok

Luciadagen idag, det hade jag nästan helt glömt bort tills jag på väg till stallet körde igenom en rondell som var helt upplyst med massor av marschaller som lyste upp så fint och stämningsfullt. När man var liten var ju det här med lucia något stort, men det har verkligen gått över.
Vi hade baninspektion på morgonen och banan hade blivit så enormt mycket bättre över helgen, den såg riktigt fin ut. Man kanske skulle önska ytterligaere lite mer material, dvs sand men den hade ändå blivit så pass bra att den öppnades på morgonen och det var en hel del raskare träning på den under dagen. 
Så det blev startanmälan idag till på lördag och så får vi hoppas att vädret är med oss. Det ska ju bli en hel del plusgrader mitt i veckan och det är just nu svårt att säga om det är bra eller dåligt. Mot helgen blir det något kallare enligt väderprognosen och det kan i alla fall vara ganska bra. 
Att säga på en måndag hur banan ska bli på lördag är ju mer eller mindre omöjligt, men vi kände att den är i så pass gott skick nu att chansen är god. Vi har tre starthästar och naturligtvis kom de i loppen efter varandra alla tre.
Idag var vi tränare inbjudna på jullunch på restaurangen tillsammans med Svensk Galopps personal. Verkligen trevligt och också ett bra sätt för de aktiva och organisationen att mötas under lättsamma former, tror sådant är nyttigt. 
Imorgon tränar vi vidare som vanligt.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1