Dagbok

Stallets dagbok

Idag lite raskare tempon för några av hästarna och vi var väldigt nöjda med dem. Samtidigt håller sig ändå majoriteten i lugnare farter i väntan på besked om och i så fall när det kan bli tävlingar igen.
Föga överraskande så inställdes söndagens tävlingar på Jägersro och fortfarande kvarstår alltså åtta tävlingsdagar på Bro Park som var planlagda att ridas. Åtta dagar är nästan 25 procent av årets tävlingsdagar på Bro Park och alltså en ansenlig del.
Innan vi eller Svensk Galopp ens kan fundera på en ny plan så behöver det testas om banan kan köras igång igen efter flera dagar utan bankörning. Nu hoppas vi att en lösning är väldigt nära eller rättare sagt här.
Jag är väl medveten om att många helt har räknat bort vintergaloppen, men vi tränare har jobbat och jobbar stenhårt för att det inte ska bli så. Det har varit så enormt många möten, telefonsamtal, fokus och energi på detta att jag bara längtar efter att vi ska komma vidare. Ljusglimten har varit att sammanhållningen mellan tränarna aldrig har varit bättre än nu, vi samarbetar och hjälps åt. Fortsättning följer.

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi har precis köpt in två mycket fina tvååriga hingstar på auktion på Irland!
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1