Dagbok

Stallets dagbok

Igår saltades då den ena rakbanan och därför var den idag fri från isklumpar och det gick bra att träna där. Eftersom dirttracken inte har fått samma skötsel så var den fortfarande i dåligt skick. Jag skulle kunna skriva ganska mycket om det här, men avstår just nu.
Vi tränade på rakbanan idag och det var både lugnare och lite raskare tempon som gällde. Hästarna var pigga och glada över att få vara träna igen efter gårdagens mer eller mindre inställda träning.
Nu är jag hemkommen efter ett medlemsmöte i Stockholms Galoppsällskap som gav mycket i information, men också enormt många frågor och funderingar. Vi får jobba på att reda ut det hela så snabbt som möjligt om vi ska ha vintergalopp vilket det som sagt finns ett Fullmäktigebeslut om. Fullmäktige är högsta beslutande organ och därefter ska organisationen jobba efter de besluten. Görs inte det så är det någonstans det inte fungerar och då behövs förändringar där. Det finns enormt mycket frustration just nu hos många (och inte minst hos mig), men vi arbetar vidare på det här på olika fronter.

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi siktar på några nya inköp under våren och sommaren. 
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1