Dagbok

Stallets dagbok

Igår saltades då den ena rakbanan och därför var den idag fri från isklumpar och det gick bra att träna där. Eftersom dirttracken inte har fått samma skötsel så var den fortfarande i dåligt skick. Jag skulle kunna skriva ganska mycket om det här, men avstår just nu.
Vi tränade på rakbanan idag och det var både lugnare och lite raskare tempon som gällde. Hästarna var pigga och glada över att få vara träna igen efter gårdagens mer eller mindre inställda träning.
Nu är jag hemkommen efter ett medlemsmöte i Stockholms Galoppsällskap som gav mycket i information, men också enormt många frågor och funderingar. Vi får jobba på att reda ut det hela så snabbt som möjligt om vi ska ha vintergalopp vilket det som sagt finns ett Fullmäktigebeslut om. Fullmäktige är högsta beslutande organ och därefter ska organisationen jobba efter de besluten. Görs inte det så är det någonstans det inte fungerar och då behövs förändringar där. Det finns enormt mycket frustration just nu hos många (och inte minst hos mig), men vi arbetar vidare på det här på olika fronter.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1