Dagbok

Stallets dagbok

Trevlig lördag i stallet med den här helgkänslan som är så harmonisk med en hel del ägare på plats fördelat över hela dagen.
Det var en del raskare träning och fortast gick Sandstorm som jobbade inför start nästa söndag och han såg mycket fin ut. I senaste starten var han fyra, två längder från seger i Auktionslöpningen vilket egentligen inte var dåligt. Men han hade ett rejält missljud från halsen sista biten av loppet och när han saktade av. Vid kontroll efteråt visade det sig att han hade en kraftig inflammation i halsen som var röd, svullen och fylld med blåsor. Egentligen var han inte sjuk utan veterinären förklarade det som att det var en sorts överreaktion, allergi som utlösts av en tidigare infektionssläng troligtvis.
Att han ändå gick så bra som han gjorde var ju väldigt starkt och nu är han efter medicinering frisk igen. Det ska blir spännande att se honom tävla igen om drygt en vecka.
Men först är det tävlingar imorgon och vi har två starthästar där och jag har uppdaterat med kommentarer om deras chanser. Ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat, så titta in där!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi siktar på några nya inköp under våren och sommaren. 
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1