Dagbok

Stallets dagbok

Njuter varje dag det är plusgrader, just nu är tiden när vintern kan slå till precis när som helst. Hoppas på en lång höst och en extremt mild vinter, så länge det inte är fruset i marken är allt så mycket bättre och enklare. 
Träning som vanligt idag på de flesta banorna, vi använde både rakbanan, dirttracken och gräsfältet. Hästarna var pigga och glada, men skötte sig bra. 
Åringarna jobbar vidare på inridningen och vi är strålande nöjda med dem, de är så duktiga och fina. Det känns som att vi har gjort två jättebra köp med dessa två hästar. Vi behöver sedan komplettera med några ytterligare unghästar, men där siktar vi på att åka utomlands och köpa några hästar, antingen ganska snart men mer troligt är att det blir till vårens auktioner. 

 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1