Dagbok

Stallets dagbok

Efter gårdagens regnande så var dirttracken ihoppackad idag och alldeles för hård att träna på. När det kommer mycket nederbörd så kan de inte harva förrän det har torkat upp för annars blir det ojämnt och djupt. Så den träning som var planerad till dirttracken flyttade vi till rakbanan istället som var i gott skick och även gräsfältet var bra. 
Vi hade egentligen planerat en del extra rask träning på dirttracken idag, men förhoppningsvis är den banan bra imorgon istället så vi kan träna på då istället. 
Idag var det startanmälan till onsdag och då har vi sex starthästar och en minst sagt fullspäckad dag som väntar. De som startar är High Max, House in Order, Quagmire, Sharp Eye, Daytona Gold (som debuterar) samt Chamori. Jag tycker det ser ut som passande lopp överlag och det kan bli en spännande dag.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1