Dagbok

Stallets dagbok

Efter gårdagens regnande så var dirttracken ihoppackad idag och alldeles för hård att träna på. När det kommer mycket nederbörd så kan de inte harva förrän det har torkat upp för annars blir det ojämnt och djupt. Så den träning som var planerad till dirttracken flyttade vi till rakbanan istället som var i gott skick och även gräsfältet var bra. 
Vi hade egentligen planerat en del extra rask träning på dirttracken idag, men förhoppningsvis är den banan bra imorgon istället så vi kan träna på då istället. 
Idag var det startanmälan till onsdag och då har vi sex starthästar och en minst sagt fullspäckad dag som väntar. De som startar är High Max, House in Order, Quagmire, Sharp Eye, Daytona Gold (som debuterar) samt Chamori. Jag tycker det ser ut som passande lopp överlag och det kan bli en spännande dag.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1