Dagbok

Stallets dagbok

Det var lätt att hoppa upp imorse efter gårdagens fina insatser. Något att vara lite extra stolt över tycker jag är att vi har 23,6 i segerprocent när så här stor del av året har gått, det är ju jättebra. Vi har varit med i en hel del storlopp under året och varit placerad i stort sett alla, men hade behövt vinna något av dem för att komma upp ett snäpp ytterligare rent pengamässigt eftersom vi har lite färre antal hästar i träning jämfört med tidigare. Vi hoppas att året avslutas lika bra som det gått hittills och vi vill ju växla upp ytterligare till nästa år.
Dagens träning gick bra och hästarna var pigga och glada. Imorgon under eftermiddagen anländer de två åringar vi har köpt så här långt och närmare presentation av dem kommer här på sidan.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1