Dagbok

Stallets dagbok

Nu är verkligen vädret fram och tillbaka med graderna. Häromdagen var det minusgrader och fruset, idag var det närmare tio grader varmt direkt tidig morgon. Varje häst har ett sommartäcke och ett vintertäcke utanför sin box och så får vi välja vilket vi använder efter hur varmt det är och vad väderprognosen säger. Det är inte alltid helt enkelt, man vill ju att hästarna ska vara precis lagom varma och bekväma.
Träningen gick bra, det var lugnare träning på rakbanan, raskare träning på dirttracken samt även några canters på gräsfälten.
När hästarna hade fått lunch och förmiddagsarbetet var avslutat så var jag kvar och pysslade med sådant där som inte är jätteviktigt men bra att få gjort. Tycker det är lite mysigt att ta sig den där tiden när allt är lugnt i stallet, man tassar runt för att inte störa hästarna. 
Imorgon är det dags för tävlingar på Bro Park och vi har fyra starthästar i tre lopp. Jag har uppdaterat med kommentarer om chanserna och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat), så titta in där. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi siktar på några nya inköp under våren och sommaren. 
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1