Dagbok

Stallets dagbok

Nu är sista gräsloppet för i år ridet (förutom två hinderlopp den 31a) och banan behöver nog återhämta sig inför nästa säsong. Den var mycket bra i början av säsongen och större delen av sommaren, men efter ett antal ösregn så har den blivit lös och tung, det släpper mycket. 
Vi var hyfsat nöjda med Sandstorm i Auktionsloppet som återigen tjänar fina pengar som femma och två längder från seger, men vi vet att han kan mer än så här. Han lät från halsen sista delen av upploppet och när han saktades av, så nu kommer vi kolla upp honom för att utreda vad som orsakar detta. Att han ändå är så kort slagen är ju väldigt starkt. 
Se närmare kommentarer om dagen under fliken (Starter &) Resultat. 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1