Dagbok

Stallets dagbok

Regn direkt från morgonen och sedan har det varit uppehåll ena sekunden för att i nästa komma en skur till. Nu ser det ut som att det ska bli sol hela helgen och förhoppningsvis är det en hjälp för gräsbanan att hinna torka upp. Mycket fokus från min sida på just gräset inför tävlingarna, det är sista tävlingsdagen den banan används nu för denna säsong och vi hoppas ju att den är i bästa möjliga skick och att det blir en rättvis bana för alla.
Träningen idag gick bra och det var mestadels mellantempon som gällde för de hästar som är fullt igång. Vi har ju några som är under igångsättning eller som vi har en plan för att träna uppbyggande ett tag och de går i lugnare tempon mest hela tiden just nu. 
Imorgon tränar vi som vanligt och förbereder oss inför söndagens tävlingar. Jag vill dock redan nu passa på och önska alla en jättetrevlig helg!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1