Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det överlag ganska lugn träning som gällde och vi höll till både på rakbanan, gräsfältet och dirttracken beroende på vad som passade bäst. Hästarna var verkligen pigga och laddade idag, det märktes att det var måndag... :) Dock ska man inte underskatta vikten av en ledig dag emellanåt för dem, det är bra med lugna söndagar för återhämtning.
Startanmälan idag till på söndag på Jägersro och där har vi två starthästar. Beach Road One startar i Listedloppet Peas and Carrots Mile och det är minst sagt märkligt att det bara blev fyra hästar startanmälda i ett sådant fint lopp! Dessutom har vi High Max i ett handicaplopp över lång distans som ser passande ut. 
Det var också anmälningar idag till storloppsdagen på Bro Park den 17e och där har vi Sandstorm i Auktionsloppet (för hästar som såldes på svenska åringsauktionen) samt Quagmire i Sunday Special. Det är också årets sista tävlingsdag på gräset och vi får hoppas på bra väder tills dess så banan är hyfsat upptorkad. Så här på hösten tar det ju betydligt längre tid för banan att torka upp än det gör under sommaren, så varje regn påverkar en hel del.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1