Dagbok

Stallets dagbok

Idag var banorna upptorkade och i gott skick. Vädret var också med oss, solen sken och det blev en jättetrevlig dag i stallet med en del raskare träning blandat med mellantempon. 
I Andreas frånvaro krävs lite mer planering för att få ihop alla turer som det ska, men så här långt har det ändå gått bra. Andreas själv väntar på MR-röntgen om drygt en vecka innan han få mer exakt besked om när han kan rida igen och vad som krävs framöver. 
Imorgon är det en lugn dag för vår del eftersom tävlingarna för dagen är på Jägersro och vi har inga starthästar där denna gång. Istället får vi en söndag av återhämtning för folk och hästar och så laddar vi för en kommande vecka med träning samt tävlingar på onsdag. Önskar er alla en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1