Dagbok

Stallets dagbok

Idag var banorna upptorkade och i gott skick. Vädret var också med oss, solen sken och det blev en jättetrevlig dag i stallet med en del raskare träning blandat med mellantempon. 
I Andreas frånvaro krävs lite mer planering för att få ihop alla turer som det ska, men så här långt har det ändå gått bra. Andreas själv väntar på MR-röntgen om drygt en vecka innan han få mer exakt besked om när han kan rida igen och vad som krävs framöver. 
Imorgon är det en lugn dag för vår del eftersom tävlingarna för dagen är på Jägersro och vi har inga starthästar där denna gång. Istället får vi en söndag av återhämtning för folk och hästar och så laddar vi för en kommande vecka med träning samt tävlingar på onsdag. Önskar er alla en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1