Dagbok

Stallets dagbok

Idag var lite av en specialdag eftersom vi skulle fira onsdagens framgångar med lunch i stallet. Morgonen började som vanligt med träning direkt tidigt på morgonen och därefter resten av stallsysslorna samt förberedelser inför morgondagens tävlingar med utrustningen, tidsschema mm. 
Vi var många i stallet idag och planen var att vi skulle vara klara extra tidigt och då ha lunchen redo. Vi blev närmare tjugo personer till slut och det blev jättetrevligt i all sin enkelhet. 
Det blev grillat, sallad och en del tillbehör, samt tårta och bubbel. Vädret var med oss och det var liksom lagom varmt utan att vara för soligt eller så. 
Imorgon laddar vi då för nya tävlingar och storlopp, jag har uppdaterat kommentarer om chanserna och det finns som vanligt under fliken Starter (& Resultat).
Idag är det tjugo år sedan 9/11, tänk att det har gått så lång tid. Jag minns exakt vad gjorde, hur jag fick reda på det, ja hela den dagen från det att det hände och det gäller nog de flesta som var med då. Det är ett av de starkaste minnena och har verkligen etsat sig fast. 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1