Dagbok

Stallets dagbok

Lördagsfeelingen är alltid något extra tycker jag. Den där helgkänslan som finns även fast vi alltid jobbar precis som vanligt på lördagar. 
Det är ägare som kommer in under dagen och hälsar på, fikar och matar hästarna med morötter. Det är en särskild sorts stämning som är svår att exakt sätta ord på. 
Det är en vanlig arbets och träningsdag, men ändå inte. Det var en kall morgon, men framåt dagen sken solen och värmde. Träningen flöt på fint och hästarna skötte sig mycket bra i blandad träning. Vi firade onsdagens fina seger med jättegod princesstårta till dagens fika och vi var många runt bordet i vårt kök. Det var en mysig lördag helt enkelt.
Nu önskar jag alla en fortsatt fin helg!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1