Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det mestadels dirttrackträning som gällde för hästarna och i ganska goda tempon för de flesta av dem samt en kort startboxrepetition.
Sandstorm var ju lite bökig att lasta i startboxarna i söndags till sitt lopp och nu väntar Breeders nästa söndag och det måste fungera bättre än det gjorde senast. Han har tidigare varit klockren med att gå in utan tvekan, men det är lätt att när det blir rörigt med många hästar så är förutsättningarna annorlunda. Inför nästa lopp vill vi gärna öva lite och idag gjorde vi det enkelt genom att bara gå in, stå och skritta framåt utan att låsa grindarna. Imorgon har vi bokat startboxpersonalen för att träna med stängda framgrindar och att stänga bakom också. 
Idag var det startanmälan till onsdag då vi har fem starthästar och jag tycker det ser ut som flera goda chanser. På eftermiddagen kom också rankinglistan till Breeders Juvenile och den var extra intressant eftersom tvååringarna ännu inte har en officiel handicap, man vet inte alls hur högt eller lågt de står i tal. Sandstorm var rankad så högt som trea efter två hästar från Niels Petersen. Det blev vi väldigt glada för eftersom det betyder att hans insats i debuten värderades högt. 
Den startlistan kommer ut först på måndag och med sju starthästar sammanlagt onsdag och söndag så blir det en mycket spännande vecka.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1