Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det en rolig träningsdag med många raskare tempon och intryck från träningen som ger höga förväntningar framöver. Jag tror vi har flera hästar som är på gång som också är något extra. Det är ju så roligt och spännande när framför allt unghästarna börjar bli redo att komma ut och man ser att det finns riktiga fartresurser. 
Vi var också i startboxarna med Sandstorm och de två nya tvååringarna och de skötte sig utmärkt. Det blev bara en kort repetition där de fick skritta in två gånger var och stå en kort stund innan de skrittade ut igen. I nästa vecka ska vi göra en träning där vi även stänger startboxgrindarna fram och baktill samt låter dem hoppa ut. 
Efter dagens träning var avklarad blev det som vanligt arbete i stallet med hästarna och klockan 12 började ju samtidigt OS-finalen i laghoppningen. Vi hann precis jobba klart för att se slutet av grundomgången och därefter den ohyggligt spännande omhoppningen.
Så otroligt duktiga de är och man blir extra imponerad av Peder Fredricsson när han har precis all press på sig att leverera en felfri runda på en väldigt snabb tid för att de ska kunna ta guldet. Han kommer in på banan och ser bara så lugn och förtroendeingivande ut, vilken kung han är! Den rundan var helt fantastisk och vilket jubel det blev hos oss när han går i mål med en dryg sekunds marginal. Det OS-guldet var de så enormt värda, alla ryttarna har rakt igenom hela OS presterat totalt på topp i varenda kval och varenda final.
Hela OS har ju varit roligt att följa, men hoppningen var en egen division i mitt tycke. Varenda hinder i finalen var lika spännande som en straffspark i fotboll, svårt att hitta en sport som är mer tittarvänlig än så.
Imorgon blir det en lugn dag för oss och vi önskar nu alla en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1