Dagbok

Stallets dagbok

Igår var det lopp på gräsbanan, det innebär alltid att det dagen efter (dvs idag då) är grästräning. Vi hade House in Order och Sandstorm där tillsammans samt Kew Bridge ensam och de såg jättefina ut. Övriga hästar tränade framför allt på dirttracken och träningen gick utmärkt. 
Stureplan mådde som tur var mycket bra idag i benen och i kroppen. Man blir alltid lite extra orolig när en häst underpresterar, men det verkar med största sannolikhet handla om en infektion och det är mera lättbotat än andra problem eller skador.
Extra roligt just nu känns det att tvååringarna är kraftigt på gång mot kval (och därefter start). Sandstorm samt de två nya hästarna (namn på gång nu!) är i stort sett redo för det, vi kommer träna startboxar med dem igen i slutet av veckan. Det är Douze Points som ligger en bit efter, men även han utvecklas fint och har också växt en hel del.
Imorgon jobbar vi vidare!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1