Dagbok

Stallets dagbok

Igår var det lopp på gräsbanan, det innebär alltid att det dagen efter (dvs idag då) är grästräning. Vi hade House in Order och Sandstorm där tillsammans samt Kew Bridge ensam och de såg jättefina ut. Övriga hästar tränade framför allt på dirttracken och träningen gick utmärkt. 
Stureplan mådde som tur var mycket bra idag i benen och i kroppen. Man blir alltid lite extra orolig när en häst underpresterar, men det verkar med största sannolikhet handla om en infektion och det är mera lättbotat än andra problem eller skador.
Extra roligt just nu känns det att tvååringarna är kraftigt på gång mot kval (och därefter start). Sandstorm samt de två nya hästarna (namn på gång nu!) är i stort sett redo för det, vi kommer träna startboxar med dem igen i slutet av veckan. Det är Douze Points som ligger en bit efter, men även han utvecklas fint och har också växt en hel del.
Imorgon jobbar vi vidare!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1