Dagbok

Stallets dagbok

Nu är vi i Malmö och resan gick bra. Jag körde ensam med Quagmire och det var inga problem om än lite långtråkigt när man inte har sällskap. Men med hjälp av Alex och Sigges podcast gick tiden fortare, jag tröttnar aldrig på att lyssna på dem. Dessutom var ju diskusfinalen spännande ur en svensk synpunkt och Radiosporten gjorde ett utmärkt jobb för att man skulle känna spänningen. Tänk att när det är OS så engagerar man sig plötsligt i sporter man aldrig har en susning om annars.
Vi var framme på Jägersro strax före kl 17.30 och sedan blev det en promenad runt området, en dusch och så lite annat pyssel innan vi var klara. Han slängde sig över både mat och vatten direkt vilket alltid är ett gott tecken, han verkar ha tagit resan bra.
Imorgon är det då tävlingar med start redan kl 11.50 och det är många intressanta lopp mest hela dagen med flera storlopp.
Jag har som vanligt uppdaterat kommentar om chanserna och ni hittar det under Starter (& Resultat) så titta in där.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1