Dagbok

Stallets dagbok

Tryckande värme idag även om det var en del moln på himmeln. Men nu säger väderprognosen regn resten av veckan vilket vore välbehövligt för naturen efter den här torkan som varat i ganska många veckor. Vi får hoppas att det kommer lagom mycket nederbörd, vädret är ju så extremt åt alla håll hela tiden. Vore i alla fall skönt med något svalare grader nu ett tag framöver.
Dagens träning var blandad där de som tränade på raskare igår gick något lugnare medan övriga cantrade på mer på dirttracken. Mycket arbete för övrigt som vanligt med pyssel både med hästarna och i stallet.
På eftermiddagen kom vår massör och kollade igenom några av hästarna, hon brukar vara på plats ungefär en gång i veckan. Det är bra i förebyggande och underhållande syfte att hon känner igen dem då och då. 
Imorgon är banan stängd och det blir en lugnare träningsdag.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1