Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det mycket startboxträning på schemat. Första turen på morgonen var de två nya hästarna som nu har börjat träna på dirttracken och de är sådana proffs båda två. Man kan inte tro att det är tvååringar man ser när de kommer galopperande, jag kan inte nog hylla dem.
Efter att de hade cantrat tog vi en tur till startboxarna med dem för att mest kolla statusen på deras startboxträning, att inte någon av dem har problem med det. De gick direkt in och stod lugnt. Vi stängde inte grindarna framför och bakom idag, men det såg inte ut att vara några som helst problem alls och de är troligtvis bra övade på det här momentet.
Vi kommer naturligtvis att även låta dem springa av från boxarna innan de kvalar, men så här långt ser allt bra ut.
Senare på dagen var Snowfoot där och repeterade inför onsdag. Han har gått från besvärlig till supersäker i träning, man kan ju hoppas att det blir samma sak i lopp framöver...
Även Fiery Rose tränade, från början var hon väldigt jobbig och ovillig men nu går hon rätt in och står hur lugnt som helst. Dock vet man att det inte betyder att hon kommer göra samma sak i kval/lopp, det får vi se på onsdag till att börja med när hon ska kvala.
Det var startanmälan idag till Jägersro som lite udda har tävlingar nästa fredag eftermiddag. Där har vi Stureplan till start och eftersom vi också kommer åka till Göteborg med Quagmire på söndagen så blir det mycket resande i slutet av nästa vecka.
Men först dags för midsommarhelgen, vi jobbar som vanligt fast i lugnare form och rapport kommer som vanligt imorgon.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1