Dagbok

Stallets dagbok

Så var det ny vecka och dessutom sista dagen i maj. Imorgon är det inte bara juni utan också start för lättande av restriktioner, som man har längtat. Även om det här är första fasen och fortfarande en del som inte släppts så känns det som en viktig symbol för att vi är på väg mot normala tider igen. 
Idag var det som vanligt mycket arbete och hästarna var pigga och på hugget. 
Anmälningar idag till nästa vecka då det är tävlingar på Bro Park både på onsdag (den 9e) samt söndag (den 13e) med storlopp. Dessutom har vi hästar anmälda i Norge på torsdagen (den 10e) så det ser ut att bli en intensiv vecka för oss. Speciellt spännande är det naturligtvis med Snowfoot i sitt första storlopp som är Jockeyklubbens 2000 Guineas.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1