Dagbok

Stallets dagbok

Vi njuter för fullt av värmen och sommarkänslan. Redan direkt på morgonen kunde hästarna gå ut både i walkern och i hagen utan täcken, hur härligt som helst. 
Det var en ganska vanlig rutinträningsdag idag och hästarna skötte sig fint. Det var träning både på dirttracken och gräsfälten, alla banor är i toppenbra skick.
Idag var ändå ingen vanlig dag alls, idag fick jag nämligen första vaccinationssprutan. Jag laddade häromdagen ner appen Alltid Öppet som man bokar via och det var sannerligen inte lätt att bli inbokad. Jag tryckte fram och tilllbaka för att hitta tider säkert uppåt 200 gånger. Det kommer in nya tider hela tiden, men de försvinner också på en nanosekund. När det till slut kom upp "Bokad" kändes det ungefär som att vinna på Triss, jag var helt förvånad. 
Själva vaccineringen gick ursmidigt, från att jag anlände till Kistamässan tills jag var vaccinerad tog det max sju minuter. Hur skönt känns det inte att ha fått första sprutan nu? Både ur smittrisksynpunkt, men även att framöver ha intyg att man är vaccinerad när man reser eller går på event när det öppnar upp igen.
Imorgon tränar vi som vanligt och jag tänkte också uppdatera här på sidan med nya bilder.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1