Dagbok

Stallets dagbok

Äntligen lite sol även om värmen dröjer lite till, men bara lite... För redan på måndag verkar det bli både vår och nästan sommarväder med närmare 20 grader varmt. Efter den här kylan så låter det nästan overkligt bra.
Dagens träning gick bra och hästarna såg fina ut i blandad träning, både raskare och lugnare tempon. 
Lördag innebär ju lite helgkänsla och en del ägare på plats för att kolla in träningen och fika med oss. Idag var det så pass varmt framåt lunch att till och med uteplatsen kunde användas. Det är faktiskt ett kommande projekt nu inom kort, att fixa till ute med nya stolar, blommor samt olja trädäcket så det blir riktigt fint och trivsamt. 
Imorgon är det då återigen dags för tävlingar och vi har två starthästar. Jag har uppdaterat med närmare kommentarer under fliken Starter (& Resultat), så kolla in där.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1