Dagbok

Stallets dagbok

Så var det en ny vecka igen och även om inte vädret känns som vår så hänger det ändå i luften. De här förväntningarna när säsongen sätter igång, spekulationerna inför de stora loppen och allt man har att se fram emot. Det är det här som är så fantastiskt, att ha planer och drömmar framåt. 
Idag var det rutinträning i höger varv på dirttracken och hästarna var lite extra pigga som de ofta är just på måndagar.
Det var anmälningar idag till nästa vecka på Bro Park, då har vi tävlingar både onsdag (den 5e) och söndag (den 9e). Idag förfaller också nästa insats till Pramms Memorial som ju rids den 23 maj och där vi har Beach Road One med. Förhoppningsvis får vi en uppdaterad anmälningslista redan imorgon.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1