Dagbok

Stallets dagbok

Så var det lördag och en del raskare träning/snabbjobb på programmet. All träning är viktig, men det är ju ändå lite extra roligt när hästarna tränar på snabbare och dessutom en intressant bedömning av var de står formmässigt. Vi har en del hästar som redan är uppe i form, men också ganska många som är på gång att bli startklara inom kort. 
Jag gör alltid en plan för inledande start för samtliga hästar inför säsongen, men sedan får man justera den planen om det blir stopp på vägen eller ifall man tänker om angående upplägg.
För de hästar som är på väg uppåt i form så är varje raskare träning en bra information om hur mycket mer arbete som behövs innan de är redo att starta. Vi är mycket nöjda med dagens träning och har fått en hel del bra svar inför kommande anmälningar. 
Imorgon är det en tävlingsfri söndag för vår del eftersom det är lopp på Jägersro och vi inte har någon starthäst där denna gång. Ser fram emot en lugn söndag efter en intensiv och bra arbetsvecka!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1