Dagbok

Stallets dagbok

En bra träningsdag med blandat upplägg, Träning både på dirttracken, rakbanan och gräsfältet. Nu när våren är här och även gräset fungerar att träna på så finns det gott om valmöjligheter för den dagliga träningen vilket är perfekt. Varje häst kan få träna där det passar just den bäst.
Quagmire har verkligen tänt till efter sin seger förra helgen, han är enormt på hugget nu och Andreas fick kämpa för att hålla honom i rätt tempo. Ibland kan det vara just en seger som ändrar en hästs psyke, den får självförtroende och växer mentalt. 
Jag måste också återigen hylla Sandstorm och Douze Points, vad fina de är! De har utvecklats massor den senaste tiden och man njuter när man ser dem galoppera tillsammans på banan. Vi har stora planer för dem båda redan i år.
Imorgon är banan stängd och det blir en lugnare dag för hästarna. Vi kollar så klart också in lunchtävlingarna från Jägersro. Det är alltid extra roligt så här på vårkanten när många fina hästar årsdebuterar, vilka hästar har utvecklats under vintern och vilka har inte? Det är spännande spekulationer så här års och de stora loppen närmar sig fortare än man tror.


Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1