Dagbok

Stallets dagbok

Träning som vanligt på förmiddagen, men ändå inte som vanligt. Andreas var i Danmark och red lopp vilket gick strålande eftersom han vann ett lopp och var nära segern i ett annat men blev tvåa. Så han var alltså inte här idag, men både Maria och Ninni var på plats istället. 
Träningen gick mycket bra och hästarna såg fina ut. Det var många plusintryck på dagens träning och det är flera hästar som är på gång uppåt i form att döma av träningen.
Vid fikat firade vi Quagmires Jägersroseger i söndags och delägare Karin och Marie hade ordnat en snygg tårta med hans namn på och det var dessutom min favorittårta White Lady (vit marsipan med chokladmousse inuti, som en chokladvariant på princesstårta). Det blev bubbel också och vi var många på plats, när det är så varmt som idag så kan man också fika ute och det valde flertalet. Nu är det flera ägare som är vaccinerade och kan våga komma till stallet igen så det känns skoj att vi sakta återgår till hur det var tidigare.
Från lunch var det Fullmäktigemöte med beslut om hur vi går vidare med bana i Skåne. Mötet började kl 13 och slutade först efter kl 19. Även om det var dubbelt så långt som det var tänkt så var det klart motiverat eftersom det var oerhört viktigt att höra alla fakta. Beslutet blev att Bara-projektet läggs ner och en ny grupp tillsätts för att hitta en annat ställe. 
Jag vet att många läser den här sidan, men jag tror det blir fel om jag ska använda det här forumet till att brodera ut vad jag tycker om det här. Jag kan i alla fall säga att de som tror att en enda fullmäktigeledamot i Stockholm inte vill ha en bana i Skåne har fel, alla är helt eniga om att det är av högsta vikt för sporten att så sker och att det är prioriterat.
Imorgon är det tävlingar igen på Bro Park. Vi har bara en starthäst, jag har uppdaterat med utförlig kommentar under fliken Starter (& Resultat), så titta in där!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1