Dagbok

Stallets dagbok

Idag var vi väldigt peppade för att återigen får träna på dirttracken, vi har verkligen längtat. Första turen där var House in Order med fina tvååringarna Sandstorm och Douze Points. 
Mycket trevligt att få se hästarna galoppera ute på stora banan och de skötte sig jättebra. Dock var banan efter en kallare natt ganska lös, den skulle behöva lite mer plusgrader för att blir riktigt optimal. Just nu hade den mått bra av att saltas en aning (som man ju brukar göra under vintern för att få mer fukt i den), men i det här läget när våren är på väg så är det nog inte alls läge för det.
Det blev idag blandat där vissa turer reds på dirttracken och vissa på rakbanan beroende på vad som passar bäst för dem och det blev ett bra upplägg på träningen.
Är i alla fall väldigt glad för att stora banan nu är öppen igen, det känns toppen!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1