Dagbok

Stallets dagbok

Rejält kallt även idag och vi hade fler hästar ute på snön på fältet. Vi testade tvååringarna där och det märktes att det var något nytt för dem, de var ganska vilda och ofokuserade. Det gick ändå bra, men som med allt annat gällande unghästar så krävs en del invänjning innan de lär sig helt vad det är frågan om. Att komma ut på ett stort fält fullt med snö och ingen direkt utstakad bana är en ganska stor förändring, men samtidigt också en nyttig övning.
Idag gjorde vi också något så ovanligt som startboxträning med en äldre och van häst, nämligen Kew Bridge. Eftersom hon under en lång tid endast startat över lång distans och nu testar 1200 meter så ville vi öva lite så hon är mer vaken vid starten. Så hon fick gå in i boxarna och gå ett litet kort snabbjobb på bara ett par hundra meter ut. Det såg fint ut, men inför söndag ska man så klart vara medveten om att det är en väldigt stor omställning distansmässigt.
Inför helgen ser det ut att bli varmare och håller den prognosen i sig så blir det en krävande vinterbana på söndag, men med gott fäste vilket är det viktigaste. 
Nu hoppas vi verkligen på lite trevligare grader framöver, den här kylan är ganska jobbig får jag säga.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1