Dagbok

Stallets dagbok

Minus 12 på morgonen som en timme senare hade sjunkit till 14 minusgrader. Banan var fri från klumpar på morgonen, men så klart väldigt lös och kändes ganska ihopfrusen. 
Det kändes otroligt bra att vi tränade på raskt igår och beslutet att låta bli att träna idag var ganska enkelt. Det hade absolut gått att rida om man velat, men kändes bara onödigt med tanke på banan och kylan.
Hästarna fick istället gå i walkern extra länge och de rör sig i rask takt där så det blir ordentlig motion för dem. De snappar ganska fort upp när det blir en ledig dag och många av dem tog en extra tupplur under förmiddagen som en extra återhämtning.
Det blev istället städning, manfrisering samt extra ordentlig rykt och skötsel av samtliga. Lite pyssel och mys helt enkelt.
Imorgon verkar det bli ännu kallare och så klart oroar det om det går att få banan bra nog. Förhoppningen är att solen som ska komma under dagen gör att det värmer upp lite och hjälper till med fästet. Jag har uppdaterat kommentarer om morgondagens starthästar och ni hittar det under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1