Dagbok

Stallets dagbok

Minus sex grader imorse. Kanske egentligen inte jättekallt, men tillräckligt för att dirttracken skulle kännas åt det torrare och lösare hållet. Vi höll oss därför i lugna tempon med hästarna. Den här vinterperioden som varit nu gör att banan är mer krävande och då är det bättre att se mer långsiktigt på det och spara på hästarna i träningen även om det innebär att de kommer till loppen något mindre hårt tränade. Jag hoppas och tror att vi har igen det framöver mot våren och framåt.
Under dagen började det snöa också och när vi var klara och det var dags att åka hem så fick man köra lugnt då det var en hel del modd på vägbanorna. Det inträffade tydligen också en masskrock i Upplands Väsby under eftermiddagen så det gäller nog att vara försiktig på vägarna ett tag framöver.
Under eftermiddagen och tidig kväll följde vi naturligtvis tävlingarna från Dubai och det är ju alltid roligt när skandinaviska hästar startar och speciellt när de går så bra som de gjorde idag med två starka fjärdeplatser i mycket tufft sällskap. Glädjande var också att se Ya Hayati vinna, det var ju den häst som slog Timo Nurmos när han blev tvåa i Meydan Trophy förra året. Dagens övertygande seger stärker så klart den insats Timo gjorde förra året, att det var en bra häst som slog honom.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1