Dagbok

Stallets dagbok

Äntligen träning som vanligt igen! Dirttracken var toppfin imorse och pigga hästar kunde få komma ut för att träna och rasta av sig lite. Efter att banorna varit helt stängda nu i tre dagar så var det otroligt efterlängtat av både hästar och folk att allt var tillbaka som vanligt igen idag. 
All snö har smält bort efter dessa dagar med plusgrader, men så började det snöa under förmiddagen och det ganska rejält. Kändes rätt onödigt faktiskt, men det ser i alla fall inte ut på väderprognosen som det ska snöa mer den här veckan. Dock kommer minusgraderna hålla i sig ett tag framöver, men vi hoppas det inte blir alltför kallt utan håller sig så där lite lagom under nollan.
Idag var det anmälningar till söndagen den 7 februari och vi har då Beach Road One, House in Order, Quagmire och Sharp Eye anmälda. Först är det dock tävlingar på söndag (den 31a), men det startanmäldes inte idag eftersom samma startlista/program kommer att köras med exakt samma hästar som skulle ha tävlat igår alltså. 
Imorgon siktar vi på en del raskare träning för några av hästarna. 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1