Starter och resultat

Analyser inför och efter lopp

Kommande starter

Bro Park Onsdag 31 oktober

Startlista ute på torsdag!

Resultat

Bro Park Söndag 21 oktober

 Lopp 1 Bronshandicap 2400 m gräs:
House in Order- Andreas Tapia Dalbark
Han hade ingen riktig tur med löpningsförloppet och hamnade invändigt bakom tröttnande hästar och dessutom var banan tyngre och mera upptrampad invändigt. Han var ovanligt på hugget och med från start denna gång så det var synd att han inte riktigt fick chansen.

Lopp 3 Bronshandicap 1600 m gräs:
Light Treading- Andreas Tapia Dalbark
Mr Tooma Global- Elione Chaves
Mr Tooma Global gjorde precis som senast på Bro Parks gräsbana, han gick bra på bortre långsidan men tappade massor i svängen för att sedan komma starkt på upploppet och var inte långt slagen. Chaves sa att han förlorade loppet i svängen och det kändes som att blinkers skulle göra stor skillnad då han verkade ofokuserad, så vi testar det nästa gång.
Light Treading gjorde sin första start efter halsoperation och hon tog inte i det minsta, höll sig långt bak hela vägen och var inte särskilt trött. Här är det svårt att veta om det sitter i huvudet på henne att hon tidigare inte fått luft och att det är något hon måste lära sig eller om hon inte presterar pga att hon precis som de flesta av våra hästar inte är på topp pga foder eller annat som är under utredning. 

Lopp 4 Järnhandicap 1600 m gräs:
Haweswater- Elione Chaves
Man måste beundra henne, hon är liten och späd men har ett hjärta av guld! Det blev en andraplats idag efter en som vanligt stark spurt, hon gjorde det jättebra. Hon gör sitt jämna varje gång och är en riktig humörhöjare till häst. Hon kan göra täta starter och hon är väldigt allround på alla sätt, en rolig häst att ha i stallet även om hon håller sig i enklare lopp.