Starter och resultat

Analyser inför och efter lopp

Kommande starter

Bro Park Söndag 29 November

Startlista ute måndag!

Resultat

Bro Park Lördag 21 November

Lopp 2 Järnlöpning 1600 m dt:
A Ragman- Andreas Tapia Dalbark
Han blir femma, men det är långt kvar till de förhoppningar vi haft på honom. Han startar nästa söndag över längre distans och med blinkers och då blir det sista chansen att visa stor förbättring i lopp.

Lopp 3 Bronshandicap 1600 m dt:
Quagmire- Christophe Lamy
Han hamnade för långt bak från start och får dessutom en extremt vid sväng, upplägget på loppet blev lite fel. Troligtvis är han mer en stayer, han var helt oberörd efter loppet och inte det minsta trött. 
Planen är att testa honom över längre distans om två veckor och skulle han inte fungera bra då så väntar vi till grässäsongen sätter igång till våren.

Bro Park Söndag 22 November

Kval 800 m dt:
Snowfoot- Andreas Tapia Dalbark
Han klarade kvalet godkänt, men det var väldans massa nya intryck för honom. När starten gick lutade han sig mot sidan i startboxen och tappade mycket. Han hamnade i rejält sprut och det var nog något av en chock för honom, men samtidigt nyttigt då det är något han måste träna på.
Han lärde sig massor på det här och vi kommer öva att springa av honom från boxarna under veckan.

Lopp 2 ARK Cup Final 1600 m dt:
House in Order- Malva Blademo
Han gjorde ett starkt lopp med 74 kg på ryggen och avslutade mycket bra. Han blir trea och är endast huvud från segern, väldigt surt att vara så lite slagen men vi är väldigt nöjda med hans insats och han visar att formen är på gång nu.

Lopp 4 Bronshandicap 1400 m dt:
Sharp Eye- Andreas Tapia Dalbark
Även han var trea och endast slagen ett huvud, vi hade verkligen inte marginalerna på vår sida denna tävlingsdag. Samtidigt får vi vara jättenöjda med hästarnas insatser, Sharp var sjuk i förra starten och nu gjorde han en stark avslutning över upploppet och var nära att vinna.