Starter och resultat

Analyser inför och efter lopp

Kommande starter

Bro Park Onsdag 12 december

Lopp 2 Bronshandicap 2100 m dt:
Shylock- Fredrik Janetzky
Han gjorde en fin insats senast som trea efter en stark avslutning och han var oerhört nära andraplatsen. Gör han om den insatsen så borde han kunna göra sig gällande här. Han har missat en del planerad träning när banan varit blöt, men känns ändå ganska redo. Han är ett av flera bud i ett öppet lopp.

Lopp 5 Maidenlöpning 1200 m dt:
Bright Light- Fredrik Janetzky
Debut för den här fina hästen som kvalade mycket fint. Han visar talang i träning och vi tror han kommer göra sig gällande i större lopp nästa år. Dock ska man ha i åtanke att detta är debut och att han fortfarande är ganska grön och orutinerad. Det är ju en del hästar med i loppet som har startat en del och det är så klart en stor fördel. Vi får se hur långt det räcker så här direkt i första starten.

Lopp 8 Järnhandicap 1600 m dt:
Haweswater- Fredrik Janetzky
Hon gör sitt jämna även om hon är klassen bättre på gräs. Fyra senast efter en bra spurt, men det var över 1200 meter och hon hann inte fram, denna distans passar henne betydligt bättre. Några hästar står inne med sitt gamla tal och har en stor fördel, men hoppas hon kan vara med bland de främsta i alla fall. 

Bro Park Söndag 16 december

Kval 800 m dt:
Chizhou- Fredrik Janetzky

Lopp 2 Bronshandicap 1200 m dt:
Space Dragon- Fredrik Janetzky

Lopp 3 Silverhandicap 2350 m dt:
Himalaya- Fredrik Janetzky

 

 

 

 

Resultat