Dagbok

Stallets dagbok

Första mars idag, härligt! Eller inte... Fortfarande vidrigt kallt och en massa snö.
Nu är det mest motion vi håller på med och inte träning, men hästarna bibehåller sin fina grundträning i alla fall. Klart man blir lite stressad när planen är att vi skulle träna på nu, men nu är det bara att hoppas att varmare grader anländer snart.
Hästarna såg i alla fall fina ut och skötte sig bra. Fredrik red lustigt nog nästan bara skimlar idag, vi har ju faktiskt hela sju stycken! De som är grå är: Stureplan, Himalaya, Global Boxticker, Miss Global Tooma, Kew Bridge, Approach samt den odöpta e Mastercraftsman.  Tre av sju är ju tvååringar, så vi har jobbat upp antalet rejält sedan i höstas. Jag storgillar skimlar och tycker de har en härlig utstrålning, men färgen är ju egentligen helt oviktig även om det är en kul detalj.
Idag hade vi Samrådsmöte på förmiddagen då vi går igenom pågående projekt, ser vad som är genomfört och vad som är på gång. Vi är tre tränare som är med där samt ansvariga från Svensk Galopp. Man kan se nu att mycket är fixat eller på gång, det känns jättebra!
Dirttracken är mer eller mindre klar fick vi veta, men de kalla graderna gör att den just nu är fryst. Det känns ju inte aktuellt att slänga salt på en nygjord bana när våren är på gång, så det är även här bara att hoppas på varmare grader inom kort.
Nu på kvällen var vi som jobbar i stallet ute och åt middag tillsammans och sedan var vi på Rival och såg stand up med Jesper Rönndahl och det var verkligen roligt. Det här gav jag i julklapp, så vi har väntat på det ett bra tag. Det kändes skoj att vi kunde gå ut en kväll så här tillsammans, tyckte det var jättetrevligt!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1